Unit Catering!

Unit Catering!

Unit Catering is een cateringbedrijf dat zich voornamelijk richt op de mobiele buiten -en binnenverkoop op drukbezochte evenementen, beurzen en pretparken in heel Nederland.

Wij hebben inmiddels 20 jaar ervaring en bieden met succes onze producten aan op bijvoorbeeld de volgende locaties: Keukenhof, Schipholplaza, Walibi Holland, Circuit van Assen, Holland Flowers Festival en de Uitmarkt. Daarnaast verzorgen wij de catering voor de meeste evenementen in Noord-Holland.

Dat bereiken wij door gebruik te maken van hoge kwaliteit producten en een goede presentatie daarvan.

Een hoge kwaliteit en een goede presentatie van onze verse producten staan bij ons hoog in het vaandel en natuurlijk houden wij ons binnen ons bedrijf strikt aan de HACCP-regels. De risico’s in ons bedrijfsproces voor de kwaliteit van onze producten, van inkoop tot en met verkoop, zijn in beeld gebracht.

Wij bieden een breed assortiment van producten aan die ook tijdens Damaris Festival worden aangeboden!

The Dutch Weed Burger!

The Dutch Weed Burger!

Om een toekomstbestendig recept te ontdekken, trokken filmmaker Mark Kulsdom en foodstylist Lisette Kreischer in de lente van 2012 naar New York City om daar een documentaire over te maken. In de straten van Brooklyn en Manhattan spraken ze met chefs en restauranthouders over de perfecte toepassing voor zeewier.

Vanuit een foodtruck serveerden de twee ‘The Dutch Weed Burger’ (TDWB) aan voorbijgangers en de reacties van de New Yorkers waren ongekend positief. De film bleek een perfect concept voor een recept en na de eerste reacties in Nederland wisten deze Weedheads dat dit groene plantje het nieuwe goud kan gaan zijn.

THE DUTCH WEED BURGER is een 100% plantaardige hamburger, met zeewier als DE smaakmaker! Deze innovatieve hamburger gaat in smaak, beleving en bite voorbij aan wat we tot nu toe hebben gekend. Lekker, gezond én duurzaam.

Het inmiddels Dutch Weed Burger team gelooft dat ze onderdeel zijn van een nieuwe en nodige ontwikkeling en dat we daarin allemaal een rol te spelen hebben. TDWB is daarom nu toegewijd om nog meer plantaardige fastfood snacks te verrijken met zeewier en zo je smaakpapillen uit te dagen en mee te gaan in de veranderingen!

Taste The Change!

Terapy Chill Out

Terapy Chill Out

Moeie voeten van het dansen? In de zitzakken van onze vrienden van TERAPY kun je heerlijk ontspannen. De rekbare zitzak vormt naar je lichaam en geeft de ideale steun in je rug. Je vindt deze zitzakken bij de Terapy chill out area.

Of je Spaanse Worst lust?!

Of je Spaanse Worst lust?!

¡¿Of je Spaanse Worst lust?! is ontstaan uit een groep Spaanse & Nederlandse vrienden met een passie voor Spanje en de Spaanse keuken, die zelf de beste biologische en duurzame producten uit Spanje importeren, om deze in Nederland en België op festivals en andere evenementen onder de aandacht te brengen. In 2013 zijn we voor het eerst actief geweest tijdens de Rollende Keukens in Amsterdam, een groot culinair evenement in het Westerpark. Ook tijdens Mysteryland Festival konden de 40.000 festivalbezoekers er voor kiezen om een Spaanse bocadillo op ons gezellige terrasje te komen eten.


Daarnaast hebben we met veel plezier op kleinere festivals, foodmarkets en besloten evenementen gestaan!

loempiabezorgd!

loempiabezorgd!

Kwaliteit staat bij loempiabezorgd.nu voorop! De loempia’s van Loempiabezorgd.nu worden op ambachtelijke wijze en met veel liefde in familiekring gemaakt. En dat proef je! Alle ingredienten zijn vers en worden meteen verwerkt in onze loempia’s. Je proeft in onze loempia’s onze focus op versheid en kwaliteit. Met loempiabezorgd.nu zetten we onze familietraditie van heerlijke handgemaakte loempia’s voort.

KÖFTE KANTO

KÖFTE KANTO

Een reisje Istanbul? Dat kan bij Köfte Kanto met een heerlijk broodje biologische gehaktballetjes, verse sla, tomaat en ui met sumak. Afgetopt met een toversaus van tahin. Sluit je ogen, neem een hap en waan je aan de Bosporus.

Grill Bill BBQ!

Grill Bill BBQ!

Deze zomer op Craft en Damaris: Grill Bill BBQ! Op onze oklahoma smoker grillen we worsten van blije beemstervarkens, maiskolven en nog veel meer...

Fruitland

Fruitland

Letterlijk tussen groente en fruit opgegroeid zag Willem als zoon van een groenteboer al vroeg de waarde van pure, verse en seizoensgebonden ingrediënten en wat er aan lekker combinaties mogelijk is.

Met Fruitland heeft hij zelf het stokje overgenomen en biedt precies dat: verrassende combinaties, eerlijke ingrediënten en simpelweg heerlijke fruitsalades , shakes en smoothies. Daarnaast heeft Fruitland ook heerlijke frozen yoghurt met fruit- en superfoodtoppings.

Crêpe Chalet, Rollende keuken!

Crêpe Chalet, Rollende keuken!

Het Crêpe Chalet is een rollende keuken die gespecialiseerd is in Franse crêpes en galettes.

Franse crêpes en galettes zijn dunne flensjes die op speciale grote platen bereid worden en waar de consument mee kan kijken naar de bereiding ervan. Naar keuze kunnen deze belegd worden met een diversiteit aan zoetigheid, dat kan een crêpe beurre sucre zijn maar ook één met heerlijk vers fruit. De crêpe Nutella ontbreekt uiteraard ook niet in ons uitgebreide assortiment. Op de galettes gaan hartige ingrediënten zoals gryere kaas, geitenkaas, serrano ham, pesto, zongedroogde tomaatjes etc.

Het exterieur van het crêpe chalet is uniek te noemen, het is een compleet houten chalet dat geheel in stijl is met het gezellige franse product wat verkocht wordt. Het interieur is daarop afgestemd met een frisse, moderne, trendy uitstraling.

Cantina Mexicana

Cantina Mexicana

Tortillas, tacos, nachos, chili

Cantina Mexicana is een mobiel, gezellig en zeer professioneel restaurantje op wielen dat smakelijke en gezonde tortilla's, taco's, nachos en chilies verkoopt, zowel met vlees als vegetarisch. Wat dacht je van dagverse 'guacamole' met frisse koriander, of een 'tortilla special' met alle heerlijkheden op elkaar gestapeld? Hasta la fiesta!

www.loshapje.nl

BUS

BUS

Aangezien wij DOL zijn op hotdogs maar KLAAR zijn met de smakeloze kleffe worst van het Museumplein die gemaakt wordt door de saus, komen wij met onze Hot Dog 2.0. Onze doggies komen in meerdere varianten en worden gemaakt van de beste knuffelkoeien en vrijvarkens uit de streek!

Uit onze Citroën HY bus van 40 jaar oud serveren wij:
- hot doggies: gemaakt volgens oud familierecept van Van Dils
- bio doggies: een biologische worst van Commandeur Ekovlees uit het Westfriese De Goorn
- veggie doggies: een 100% vegetarische worsten van soya en tarwe
- chili doggies: een licht pittige worst, handgemaakt door de beste worstenmaker van Nederland Joris Langendijk uit Hoorn

En voor de echte smullers hebben wij een package deal van een hotdog EN een huisgedraaide milkshake: de 'doggie bag'. Onze bestseller is de raspberry cheesecake milkshake... Kom proeven waarom!